دانلود گزارش کار و تشریح روند دستگاه الایزاریدر و pcr در 35 صفحه بصورت ورد و قابل ویرایش برای دانشجویان رشته صنایع غذایی و علوم زیست شناسی تهیه شده است
مراحلPCR
1-مرحله واسرشت (Denaturation step)
این مرحله اولین قسمت از سیکل های حرارتی منظم است و شامل حرارت دادن محلول به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه در دمای ۹۴ تا ۹۸ درجه است. زمان و دمای Denaturation بستگی به تعداد G و C دارد. هرچه زمان Ramp (زمانی که طول میکشد تا دمای مبدا دستگاه به دمای مقصد برسد) کمتر باشد نتیجه کار بهتر…